woensdag 10 augustus 2011

OUTFIT / PURCHASES

Heel slecht, ik heb weer wat dingetjes gekocht. Maar omdat ik beloofd had er geen aankoopjes-post van te maken laat ik mijn aankopen zien in een outfitpost! Dit is een outfit die ik gister aanhad, maar ik had helaas geen tijd om een fatsoenlijke aanfoto te maken, dus hier moeten jullie het mee doen.

Het vestje heb ik ook al in een andere kleur, maar zit heel fijn en omdat de andere kleur lichtblauw is wilde ik deze beige ook wel. Ik heb hem gekocht bij de h&m voor €9.95. Verder heb ik ook de spijkerbroek nieuw gekocht. Ik had een grijze heel vaak aan, maar helaas is daar een gat ingekomen. Het gat is niet heel zichtbaar, dus opzich kan ik hem nog wel aan, maar ik zocht nog naar een nieuwe fijne spijkerbroek. Deze had ik al gepast in Amsterdam, maar was er helaas niet meer in mijn maat. Gelukkig was hij er in Den-Haag nog wel. De broek is van de Bershka, was €39.95 en zit heel fijn :). Als laatste heb ik het witte tuniekje gekocht. Deze was van €25.95 afgeprijsd naar €6.95 en is van de Zara!

Oja, omdat de laatste tijd heel veel ringen kapot gingen heb ik 10 basisringen besteld om ze te maken en eventueel zelf ringen te maken.

Overige items: ketting - h&m, ring - pimkie, laarsjes - primark

6 opmerkingen:

 1. great pieces. xo  p.s. I'm having a sunglasses giveaway if you'd like to check it out!
  devorelebeaumonstre.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen zeg!
  Nog bedankt voor je comment op mijn outfitpost!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke spulletjes!
  Ik wil basisringen bestellen op ebay, alleen wij hebben dat jammer genoeg niet en mijn ouders willen geen internetbankieren aanmaken. echt jammer.

  Die ketting vind ik echt heel leuk!
  Ik ga er binnenkort (morgen denk ik hhaha) zelf een maken.

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje stuurt, ik probeer altijd op je berichtje te antwoorden!