zaterdag 19 november 2011

PURCHASES | H&M

Daar ben ik weer! Ik heb 2 hele drukke weken gehad op school en ben sinds maandag begonnen aan een nieuw blok, wat in mijn geval betekent: nog meer drukte. Het plan is om heel goed m'n best te doen om hopelijk met goede cijfers het blok af te sluiten. Dan kan ik in de Kerstvakantie tevreden shoppen in: Antwerpen! Voor 2 dagen hebben m'n ouders geboekt en ik heb er heel veel zin in. Ik ben er al 2 keer een dagje geweest, maar 2 dagen shoppen (en ik zal ook de perfecte dochter uithangen door met m'n ouders mee dingen te bekijken) is dus helemaal niet verkeerd, want ik vond het erg leuk daar! Dat wordt dus sparen de komende weken..

Vandaag heb ik 3 dingetjes gekocht die ik bij anderen heel leuk vond, maar zelf twijfel ik er nog een beetje over. De blouse moet ik sowieso ruilen omdat er een gaatje in zit, de laarsjes vind ik redelijk lijken op van die paardrijlaarsjes en de ketting misschien wat te apart. Verder wel heel leuk allemaal, dus ik ga nog even kijken wat ik wel en niet houd. Wat vinden jullie, terug brengen of houden?

8 opmerkingen:

 1. Zeker weten houden! Hartstikke leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke aankopen, love the boots!
  &Bedankt voor je lieve reactie x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blousje natuurlijk terug brengen of ruilen als er een gaatje in zit (is bij H&M wel vaker..), ketting sowieso houden want die is prachtig! En die laarsjes vind ik bij anderen ook altijd mooi, maar niks voor mij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blouse en ketting sowieso houden! De schoentjes kan ik niet zo goed zien, maar ze lijken me niet verkeerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje stuurt, ik probeer altijd op je berichtje te antwoorden!